Start Saving Education Plan

Senarai harga barang2 Sekolah Anak2:

Start saving with Prudential BSN Takaful……

Another 5 years we do not know how much the price will increase…..

PM for details.

Zulkarnain Zainal

Takaful Wealth Advisor

0122040400/0123218966

IMG_5002[1]

Posted in Islam Itu Indah | Tagged | Leave a comment

Asset Takaful Paling Berharga

Pernah dengar orang rasa membazir letak fire extinguisher di bangunan?

Pernah dengar orang rasa membazir letak guard di kedai emas?

Pernah dengar orang rasa membazir letak cctv dan alarm di premis perniagaan dan rumah?

Pernah dengar orang rasa membazir letak tayar spare dalam kereta?

Tapi kenapa ya orang rasa membazir ada takaful (islamic insurance)? Walhal untuk diri dan keluarga apabila ditimpa musibah kematian, lumpuh, sakit kritikal, kemalangan, sakit dan simpanan masa depan.

Diri lagi penting dari harta dan kebendaan kan?

Jom dapatkan pelan takaful mampu milik sekarang. Makin berumur bayaran bulanan takaful makin tinggi. Dah ada sakit – sakit serius takaful dah tak dapat dimiliki.

Klu mampu pkai kereta mampu lah amik takaful ☺️☺️

 

Contact utk details info

Zulkarnain Zainal

01220404000

Wealth Planner

Posted in PRU BSN Takaful My Life Easier | Leave a comment

Bill Hospital Kerajaan Naik

Mohon jangan percaya kpd Akhbar Kosmo pagi ini (14 Nov 2016).. Ini tak mgkn berlaku di Malaysia.. Hanya khabar angin sahaja utk melariskan Takaful dan Insurans.. Jadi tak perlu bertindak apa2.. Terus kekal seperti biasa.. Paling teruk pun nanti boleh keluar surat khabar atau televisyen mohon bantuan.. Pasti ramai yg hulur bantuan dan kewangan utk bantu kita..

Tapi jika ada yg nak sediakan Dana Perubatan utk Rawatan di Hospital Pakar bersama Simpanan dan Perlindungan Takaful, sila hubungi segera Agent Takaful yg berdekatan dan yg anda kenal sekarang!

Wealth Planner

Zulkarnain Zainal

01220404000

harga-naik

Posted in PRU BSN Takaful My Life Easier | Tagged | Leave a comment

Stop Insurance / Takaful

Elakkan berentikan insuran atau takaful…..

Ibarat ada musibah kita x jangka berlaku, pihak takaful ingin tolong tapi kamu pulak yg menolak…..

Pikir sebelum bertindak……

-01220404000-

Zulkarnain Zainal

#wealthplanner

 

 

Orang Kita

Posted in PRU BSN Takaful My Life Easier | Leave a comment

Masalah Cancer

Adakah anda bersedia berlaku 5 keadaan kanser? 

Masih belum terlmbt utk mengambil plan  perlindungan takaful utk masa depan anda….

Sila hubungi kami utk penjelasan lanjut plan takaful….

-0122040400-

Zulkarnain Zainal

#wealthplanner 

#prudentialbsntakaful

Posted in Islam Itu Indah | Leave a comment

Apakah Pilihan Anda?

Andai ditakdirkan hari ini, kita perlukan RM50,000 kos rawatan perubatan.
Apa pilihan kita?

a) Jual Rumah
b) Mintak Derma
c) Pinjam Duit

Masih belum terlewat untuk mengambil plan simpanan takaful. Bijak menyimpan untuk kesenangan hari esok..

Dapatkan penerangan percuma:

0122040400
Zulkarnain Zainal
Perancang Kewangan
Prudential BSN Takaful

Apakah Pilihan Kita

Posted in PRU BSN Takaful My Life Easier | Leave a comment

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Posted in PRU BSN Takaful My Life Easier | Leave a comment

Insurance kereta VS Insurance Life

Insurance kereta VS Insurance Nyawa:
Mana satu yg lgi penting?
Whats value our life?

Plan Serendah RM100 sebulan coverage RM200,000 Death/ Total permanent disability

PM for details:
– 0122040400-

image

Posted in Islam Itu Indah | Leave a comment